Telefoonnummer: 088-5002100
  • Alle tandheelkundige zorg onder één dak
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Moderne en hygiënische praktijk
  • Geen wachtlijsten

Direct aanmelden

Kunstgebit bij Mondzorg Maastricht

Een kunstgebit van %PRAKTIJKNAAM% is de ideale oplossing als u reeds een paar of al uw tanden kwijt bent. Of als uw eigen gebit niet meer te behouden is. In %PRAKTIJK_PLAATSNAAM% helpen wij u weer aan een stralende lach met een goed passend gebit!

Soorten kunstgebitten

Een kunstgebit, of in tandartstermen een prothese genaamd, is een uitneembare vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen. En omdat het per persoon verschilt hoeveel tanden er ontbreken, zijn er verschillende soorten kunstgebitten/protheses:


Wat voor soort kunstgebit u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en uw voorkeuren. Bij Mondzorg Maastricht adviseren bij u graag over de mogelijkheden.

Kosten kunstgebit

De kosten van een kunstgebit zijn afhankelijk van het soort kunstgebit en hoeveel werk het kost om uw huidige gebit te vervangen voor een kunstgebit. Grotendeels wordt deze vergoed vanuit de basisverzekering m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. De kosten van het kunstgebit kunt u terugvinden in onze tarievenlijst op www.mondzorgmaastricht.nl/tarieven

Reparaties aan uw kunstgebit

Reparaties aan uw kunstgebit vinden plaats in een tandtechnisch laboratorium. Vaak kunt u wachten terwijl uw kunstgebit gerepareerd wordt. Een spoedreparatie aan uw kunstgebit kan veelal direct worden uitgevoerd.

Over Maastricht

Mondzorg Maastricht is een tandartspraktijk gevestigd in Maastricht. De stad is vernoemd naar de Maas. Die is vanaf verschillende bruggen te bekijken. Maastricht is een prachtige stad met een rijke historie. U kunt er terecht voor mooie pleinen, monumenten, hippe winkels en sfeervolle straatjes. De stad is een paradijs voor shoppers. Een terrasje pakken doe je op Het Vrijthof en de Markt.

Tandartspraktijk Mondzorg Maastricht

Bij Mondzorg Maastricht staat persoonlijke aandacht en mondzorg centraal. We staan garant voor een mooi en gezond gebit. Alle tandheelkundige zorg vindt u bij ons onder één dak. De praktijk heeft vier behandelkamers. We werken met de nieuwste technieken en materialen. De praktijk bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station.
© , Mondzorg Maastricht | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022